tisdag 9 oktober 2012

Ångest :(

I går kändes det så bra, trots illamående och obeskrivlig trötthet - jag var så säker på att det blir ett barn och att allt skulle gå bra... vi pratade om att vi behöver ett extra rum och gjorde om i våra planer för huset, plockade in baby-korgen som lämnades kvar av de förra ägarna till huset för att den inte skulle bli förstörd...

Men i morse vaknade jag pigg och utvilad, jag har inte mått speciellt illa under dagen och det varhalv kaos vid höns-utfodringen då en höna smet ut och blev jagad av inte mindre än alla tre hundar. Förmodligen var jag riktigt otrevlig mot den snälla farbrorn som kom precis då och undrade om vi vill ha potatislandet plöjt.

Jag gick ut till gäststugan för att hämta sängkläderna sedan familjens besök och såg at lillebror lämnat ett cigpaket kvar. Det blev för mycket och jag rökte en halv. Nu har jag legat i soffan och gråtit med ont i magen. Jag har förstört allt, tänk om jag tog kål på den lilla grodan :( Jag bara väntar mig att börja blöda nu, symptomen är som bortblåsta och jag ska gå in i vecka 8 i dag. VUL på torsdag och jag är rädd för att det åter igen ska vara en tom blåsa utan foster i.


2 kommentarer:

  1. Du kan INTE ha ihjäl din lille skrutt där inne. Den blir på inget sätt påverkad av dig så här tidigt i utvecklingen. Händer något så var det menat att det skulle hända iaf.
    Massa styrkekramar till dig!

    SvaraRadera
  2. Tack för de orden, de lugnade verkligen!!

    SvaraRadera