tisdag 6 november 2012

Vecka 12

Vidare i raketfart - tydligen! Det känns inte så om dagarna men jag har ju plötsligt hamnat i vecka 12... om bara ett par veckor kanske jag faktiskt kan känna mig säker på att det trots allt blir bebis för oss med.

Har lämnat prover hos MVC och ska på inskrivingssamtal samt få träffa en läkare för att prata om min EDS den 22/11. Lite sent med inskrivning i vecka 14 tyckte jag, men enligt BM är det i vanlig tid för mig som är för "ung" för KUB i mitt landsting. Den matematiska beräkningen för risken för Downs Syndrom struntar jag i visserligen, men jag hade ju gärna gjort ett ultraljud... kanke blir det av hos läkaren? Hoppas kan man ju.

Illamåendet och halsbrännan är tillbaka - jag får nog sluta med kaffe helt och hållet. Just nu dricker jag kanske 1,5 kopp om dagen men det kan nog vara värt det att sluta med det helt om halsbrännan och det konstanta illamåendet försvinner. Jag spyr ju inte i alla fall.

Magen är svullen och sjukt stor redan. En tydligt rundad boll där jag för inte så många veckor sedan hade mina högt värderade magrutor. IBS:en och magkatarren är dock som bortblåst, och jag kan till och med dricka mjölk utan minsta lilla problem! Alltid nåt ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar